Sevim Avni Çoğal İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek iyi bir vatandaş olmanın yanında özgün, etkili ve nitelikli öğrencileri bir üst öğrenime hazırlayan bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi bilgi,beceri ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirerek ailesine,milletine,devletine ve tüm insanlığa fayda verecek bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: KALORİFER (DOĞALGAZ)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları (Mendil Kapmaca ve Seksek) kategorisinde ve İlkokullarda Fiziksel Etkinlikler (İFET) oyunlarda okulumuz faaliyete başladığı 2009 yılından beri Silivri İlçe (1.,2.,3. lük) dereceleri ve İstanbul İl 4. lüğü derecesi bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: eTwinning Ulusal ve Avrupa Projelerimiz ve Kalite Etiketimiz bulunmaktadır. Bunun Yanında Veli Akademileri Projesi kapsamında faaliyetler yapılmaktadır. Belirtilen projeler aralıksız olarak her yıl aktif olarak öğretmenlerimizce devam ettirilmektedir. Yine okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizce 2 grup olarak Harezmi Projesi yürütülmüştür.

WEB - https://sevim.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Sait Girgin Caddesi No25 Silivri/İSTANBUL